VIDEO Cum petrece cel mai cool premier din Europa: Muzică, dansuri provocatoare și băutură

Pe rețelele de socializare au apărut clipuri cu premierul finlandez dansând și petrecând la un eveniment privat la care pare că s-a consumat mult alcool, noile imagini confirmând imaginea de politician neconvențional a Sannei Marin.

Sanna Marin distrându-se la o petrecere privatăFoto: Captura Twitter

Ținutele Sannei Marin și postările de pe Instagram au făcut ca unele voci să spună recent că ea este cel mai cool premier din Europa.

Noile clipuri apărute o arată cum bea alături de un grup de prieteni și cântă și dansează pe melodii ale rapperului finlandez Petri Nygård și ale cântărețului pop Antti Tuisku, notează The Independent

În clipuri, petrecăreții cântă, se îmbrățișează și dansează împreună, se aud înjurături și se văd pahare cu băuturi.

Finland’s Prime Minister @MarinSanna is in the headlines after a video of her partying was leaked today.

She has previously been criticized for attending too many music festivals & spending too much on partying instead of ruling.

The critics say it’s not fitting for a PM. pic.twitter.com/FbOhdTeEGw

— Visegrád 24 (@visegrad24) August 17, 2022

Ziarul finlandez Iltalehti spune că printre personalitățile văzute în imagini alături de Sanna Marin se numără artista Alma și sora sa Anna, fotografa și influencerița Janita Autio, prezentatoarea Tinni Wikström, prezentatoarea radio Karoliina Tuominen, stilistul Vesa Silver și deputatul Ilmari Nurminen.

Iltalehti notează că nu se poate spune cu certitudine când și unde au fost filmate imaginile, dar se pare că au fost realizate într-un apartament privat.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.