VIDEO FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României

FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce s-a impus mierccuri pe terenul echipei FC Argeș, scor 1-0 (3-0 la general).

Jucatorii echipei FC VoluntariFoto: Facebook – FC Voluntari

Golul a fost marcat de Achim (’85, penalty).

În minutul 33, Marcelo Lopes (FC Voluntari) şi Joao Miguel (FC Argeș) s-au ciocnit în timp ce urmăreau un balon. Pe teren au intrat două ambulanţe, dar nu a fost nevoie de o intervenţie de urgenţă. Lopes a continuat jocul, iar Joao Miguel, lovit la genunchi, a fost înlocuit de Boldor.

Arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty pentru FC Argeș în minutul 49, după un duel în careu între Ciobotariu şi Cristian Dumitru. Mihai Popa a apărat lovitura de la 11 metri executată de Ionuţ Şerban.

Cojocaru a dictat din nou penalti, după ce Helder Tavares, scăpat pe contraatac, a fost faultat de Deian Boldor. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranţă de Achim, în minutul 85. Boldor a fost eliminat pentru intervenţia sa de ultim apărător.

De asemenea, Vadim Raţă (FC Voluntari) a primit al doilea cartonaş galben când se afla pe banca de rezerve şi a fost şi el eliminat, scrie News.ro.

De știut:

  • FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.
  • CSU Craiova şi Sepsi se vor întâlni joi, de la ora 19:30, în al doilea meci din returul semifinalelor. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus în tur, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.
  • Finala Cupei României este programată la 19 mai, pe Stadionul Rapid.

Rezumatul partidei dintre FC Argeș și FC Voluntari

*sursă video: Orange Sport

Au evoluat echipele:

FC Argeş: Greab – Tofan, Joao Miguel (Boldor ’37), Turda, Latovlevici – Meza Colli (Palici ’74), Rainov (Dumitraşcu ’74) – Ganea, I. Şerban, Tănase (Fatai ’75) – Cr. Dumitru. Antrenor Andrei Prepeliţă;

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Ciobotariu (Achim ’80), Armaş, Tamaş, Briceag (Al. Vlad ’80) – Droppa, Raţă (Meleke ’62) – M. Lopes, Nemec (L. Fulop ’77), I. Gheorghe (Tavares ’62). Antrenor Liviu Ciobotariu.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.