VIDEO Imagini din dronă cu luptele din Mariupol: Tancuri rusești printre blocuri trag cu tunul în clădiri

Distrugerea din orașul ucrainean Mariupol atinge noi culmi cu fiecare zi în care se duc luptele de gherilă între ultimii apărători ucraineni și trupele de invazie ale Rusiei.

Tancuri rusesti trag in blocurile din MariupolFoto: Colaj foto

Noi imagini din dronă publicate de Russia Today arată cum se duce în aceste zile războiul urban, între clădiri bombardate și dărâmate, într-un scenariu apocaliptic.

În imagini se văd tancuri rusești care circula printre clădiri, prin ceea ce a fost odată spații verzi dintre imobile, și trag cu tunul direct în blocuri acolo unde se presupune că ar fi trebuit să fie soldați ucraineni care au fost angajați în luptă.

Ajunși în această fază de luptă de gherilă urbană, soldații ucraineni au fost filmați cum atacă trupele rusești de pe acoperișul caselor, din blocuri, de la ferestre și de la etajele de sus cu orice pot, inclusiv cu lansatoare de rachete antritanc NLAW.

Rusia a anunțat miercuri că 1.026 de soldați ai Brigăzii 36 de pușcași marini din Ucraina, dintre care 162 de ofițeri, s-ar fi predat în orașul-port Mariupol.

Vezi și:

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.