VIDEO / Incendiu violent într-un bloc din Brașov. Pompierii au evacuat câțiva locatari cu autoscara

Un incendiu violent a izbucnit în urmă cu scurt timp într-un bloc de pe strada 13 decembrie, din Brașov. Flăcările au cuprins mai multe etaje, iar locatarii care au rămas blocați în casă au avut nevoie de ajutorul pompierilor ca să evacueze apartamentele în care locuiesc.

Câteva persoane au fost scoase din case, pe geam, cu ajutorul autoscării. Altele au coborât efectiv de la etaj, tot pe fereastră, dar pe o scară adusă special de militarii ISU Brașov.

„40 persoane s-au autoevacuat iar 12 persoane au fost evacuate de către echipajele de intervenție. Aproximativ 30 de persoane au fost evaluate medical, dintre care 6 copii.”, a transmis ISU Braşov.

Imediat după ce locatarii au simțit un miros puternic de fum și au văzut că unul dintre apartamente a luat foc, oamenii au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

Pentru că vâlvătaia s-a extins și în alte zone ale clădirii, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență a decis să trimită în sprijin alte 2 autospeciale de salvare la înălțime și 3 autospeciale cu apă și spumă. Intervenția este în dinamică, vom reveni cu amănunte.

Incendiu

Locatari evacuati 2

Incendiu

sursa video: Andrei Anton

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.