VIDEO / Jaf la drumul mare în Codlea, surprins de camerele de supraveghere. Autorul are doar 16 ani

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, se vede cum o căruţă în care se află trei bărbaţi opreşte pe o stradă care nu este circulată, iar din ea coboară adolescentul de 16 ani. Băiatul merge cu mâinile în buzunare, iar mai apoi aleargă printre maşinile parcate şi se îndreaptă către un bărbat care se odihneşte pe o bancă. Când ajunge în dreptul omului îi smulge telefonul din mână.

Bărbatul se luptă cu hoţul şi încearcă să îşi recupereze telefonul.

Tâlharul aruncă mobilul pe jos, la o distanţă ceva mai mare faţă de victimă, astfel încât să poată să îl ia şi să se facă nevăzut.

În timp ce victima se luptă cu băiatul de 16 ani, căruţa în care se aflau ceilalţi doi bărbaţi care îl însoţeau pe adolescent, pleacă de la locul în care are loc jaful. Cel mai probabil, în întâmpinarea hoţului care a reuşit să obţină prada.

„Implementarea sistemului de monitorizare video în localitatea noastră își arată roadele. Astfel, am putut identifica individul care a comis infracțiunile din acest material video și care a fost reținut de organele abilitate de cercetare penală! Nu voi accepta, din partea nimănui, niciun fel de abatere de la normele sociale. Pe cale de consecință, orice gest/act care aduce atingere siguranței și liniștii publice nu va fi trecut cu vederea!”, a transmis pe pagina de Facebook primarul din Codlea, Mihai Cîmpeanu.

„În jurul orei 17.30, o persoană de sex masculin i-ar fi sustras bărbatului, în vârstă de 61 ani, prin exercitarea de acte de violență, un telefon mobil, în timp ce se aflau pe strada Mihai Eminescu din municipiul Codlea, județul Brașov.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani din municipiul Codlea, județul Brașov, acesta fiind condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.” a transmis IPJ Braşov.

Furt Codlea

Furt Codlea

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.