VIDEO / Luptă de câini surprinsă în flagrant, în urma unui dosar deschis de poliţiştii braşoveni

Imagini şocante au fost făcute publice de IPJ Braşov. În urma anchetei pe care au făcut-o poliţiştii braşoveni într-un dosar de operaţiuni financiare efectuate în mod fraudulos, pistele au dus şi în județele Cluj și Sălaj. Acolo, la percheziţiile de ieri poliţiştii au surprins în flagran o luptă între doi câini, astfel că au deschis şi un dosar pentru organizarea de lupte cu animale. Săracele animale numeroase plăgi muşcate, însă, din fericire oamenii legii au reuşit să le salveze la timp. 76 de câini au găsit anchetatorii acolo.

„Cu ocazia activităților desfășurate, pe raza județului Cluj, polițiștii au surprins în flagrant o luptă ilegală între două exemplare canine, fiind identificate, de asemenea, mai multe persoane de cetățenie străină, proprietari ai animalelor și spectatori.

Totodată, în județele Cluj și Sălaj, au fost identificate în total 76 exemplare canine, unele dintre acestea urmând a fi plasate în adăposturi, conform procedurii legale în vigoare privind protecția animalelor și 2 vor fi plasate într-un spital veterinar, fiind continuate verificările privind modalitatea de respectare a normelor privitoare la bunăstarea și protecția animalelor.

În urma perchezițiilor efectuate pe raza județelor Brașov și Cluj au fost ridicate mai multe sisteme informatice de stocare și sume de bani, necesare în vederea probării întregii activități infracționale.

Polițiștii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

perchezitii caini

perchezitii caini

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.