VIDEO Nick Kyrgios, încă un scandal marcă înregistrată / Australianul l-a învins pe Stefanos Tsitsipas la ATP Halle

​Recunoscut pentru conflictele dese de pe terenul de tenis, Nick Kyrgios a ieșit din nou în evidență la turneul pe iarbă de la Halle (ATP 500). Australianul s-a calificat în sferturi după ce a obținut o victorie mare în fața lui Stefanos Tsitsipas (5-7, 6-2, 6-4), dar a avut din nou probleme cu arbitrul de scaun.

Nick Kyrgios, scandal la HalleFoto: Captura video – SuperTennis

După ce a pierdut primul set, Kyrgios (65 ATP) și-a vărsat nervii pe o rachetă și a primit un avertisment din partea arbitrului.

Rafael Nadal, scuza lui Nick Kyrgios: „Se întâmplă la fiecare meci”

Într-un game în care se afla la retur în setul secund, Nick a întârziat serviciul grecului (s-a șters de transpirație și și-a aranjat șapca) și a primit un nou avertisment. Australianul s-a enervat, a mers la marginea terenului și a cerut intervenția supervizorului.

Kyrgios și-a argumentat comportamentul dându-l exemplu pe Rafael Nadal, care nu este sancționat chiar dacă procedează des într-un mod asemănător.

„Pentru ce mă avertizezi? Astfel de lucruri se întâmplă la fiecare meci. De câte ori a trebuit să îl aștept pe Nadal”, i-a spus Kyrgios arbitrului.

*time violation warning mr Kyrgios*

the supervisor arrives, Tsitsipas keeps serving, everything is so perfect pic.twitter.com/yJT79W3U9M

— Garbee|| Serena is coming ❤️ (@muguruthlessN1) June 15, 2022

Pentru un loc în semifinalele competiției din Germania, Nick Kyrgios se va duela cu ibericul Pablo Carreno-Busta (19 ATP, favorit 6).

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.