VIDEO Rusia spune că o stație electrică din Belgorod a luat foc după un atac ucrainean

O stație electrică din orașul rus Belgorod, la granița cu Ucraina, ar fi luat foc vineri după un atac ucrainean, a declarat guvernatorul regional Viacheslav Gladkov, relatează AFP.

statie electrica Belgorod in flacariFoto: Captura video

„O centrală electrică (…) a luat foc după un atac la Belgorod”, a scris Gladkov pe Telegram, adăugând că va dura „până la patru ore” pentru a activa infrastructura de rezervă și a restabili alimentarea cu electricitate. Nu a precizat câte persoane au fost afectate de întrerupere.

It seems that someone carelessly threw a cigarette butt in Belgorod on the territory of the Luch TPP pic.twitter.com/iYl4vsns68

— Special Kherson Cat \uD83D\uDC08\uD83C\uDDFA\uD83C\uDDE6 (@bayraktar_1love) October 14, 2022

The city’s Thermal Power Station „Luch” is on fire in #Belgorod

It is reported that several missiles launched toward #Ukraine flew to the wrong place. There are problems with the light in the city.

Local media publish footage of the „arrival” at the power substation. pic.twitter.com/Mjow0WQNVC

— NEXTA (@nexta_tv) October 14, 2022

Vineri dimineață, presa rusă de stat transmitea că mai multe persoane au fost ucise și rănite în urma unei explozii la un depozit de muniții din regiunea Belgorod, aflată la granița cu Ucraina.

Comitetul de Investigații al Federației Ruse a deschis o anchetă după ce trupele armate ucrainene ar fi bombardat depozitul de muniții din satul Oktyabrsky, regiunea rusească Belgorod, potrivit agențiilor ruse de stat RIA Novosti și TASS.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.