World Class România a fost vândută. În tranzacţie a intrat şi sala de fitness din Braşov

Resource Partners, acționarul rețelei de fitness World Class România, și-a vândut participația către African Industries Group (AIG). Valoarea tranzacției nu a fost dezvăluită. AIG a cumpărat compania prin intermediul diviziei sale Vectr Fitness, dar va păstra echipa de management condusă de Kent Orrgren, CEO World Class România, care rămâne în acționariat cu o participație minoritară.

World Class este cel mai mare operator de cluburi de health & fitness și piscine din România. Pachetul majoritar de acțiuni la World Class a fost achiziționat de Resource Partners în anul 2014. De atunci, rețeaua s-a mărit de patru ori și în prezent operează 41 de cluburi active de health & fitness și 20 de piscine în București, Cluj, Brașov, Timișoara, Iași, Ploiești și Constanța. Cluburile au aproape 60.000 de membri în țară. Totodată, compania a realizat șapte achizitii si le-a integrat în propria rețea. Următoarea deschidere va fi în clădirea de birouri Campus 6, din zona Politehnica, transmite forbes.ro.

African Industries Group este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest. În România, compania activează în agrobusiness, distribuție de mașini și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare.

Resource Partners este un investitor independent de capital privat, fondat în 2009, care a investit, până acum, peste 300 de milioane de euro în dezvoltarea a 16 companii mijlocii din Polonia și alte țări din Europa Centrală și de Est.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.