Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de retragere – Cât va lipsi suedezul după ce s-a operat la genunchi

Proaspăt campion cu AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a fost operat la genunchiul stâng şi va lipsi între „şapte şi opt luni”. În vârstă de 40 de ani, atacantul suedez nu a precizat încă dacă se va retrage din activitate, scrie AFP.

Zlatan IbrahimovicFoto: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Artroscopia era programată de ceva timp pentru a rezolva definitiv instabilitatea articulaţiei prin reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior, cu întărire laterală şi reparare a meniscului”, a indicat, într-un comunicat, clubul care a câştigat duminică Serie A.

Intervenţia, realizată miercuri la spitalul Jean-Mermoz din Lyon, „a reuşit pe deplin”, a precizat clubul lombard, care a menţionat un „prognostic estimat între între şapte şi opt luni”.

Dacă fotbalistul, revenit la AC Milan în ianuarie 2020, va decide să-şi continue cariera, înseamnă că el nu va reveni pe gazon decât la începutul lui 2023.

Atacantul a fost deja operat la genunchiul stâng în iunie 2021, ceea ce l-a făcut indisponibil EURO 2020 cu naţionala Suediei şi a perturbat debutul său de sezon. El a avut probleme şi cu tendoanele lui Ahile în actuala stagiune, ratând numeroase meciuri.

Duminică seara, Ibrahimovic a lăsat să planeze îndoiala în legătură cu viitorul său, subliniind că alegerea pe care o va face „depinde” de răspunsurile pe care le aşteaptă din punct de vedere fizic.

„Am suferit mult pentru acest trofeu, e cel care îmi aduce cea mai mare satisfacţie”, a spus el după ce Milan a câştigat campionatul.

Întrebat dacă a jucat ultimul său meci, el a răspuns: „Mai întâi trebuie să fac nişte lucruri ca să fiu bine, depinde de ce se va întâmpla zilele viitoare”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.